Headerbild

Klubbkläder

HDR har efter mycket letande äntligen funnit en serie kläder som vi i styrelsen tycker är snygg nog, håller riktigt hög kvalité och till ett rimligt pris.
Från ett helt nytt varumärke Eqode by Equiline så kommer dessa supersnygga kläder.Det går att prova kläderna hos Hogsta Ridsport som också sponsrar klubben med en rabatt som gör att det i priset ingår tryck och rabatt till de medlemmar som vill köpa plaggen. Storlekarna är som Equilines överdelar brukar vara, normala åt det mindre hållet.

För beställning mejla oss på hogstadressyrryttare@gmail.com, ange vilket/vilka plagg du vill beställa och i vilken storlek.

I utbudet finns:
en snygg klassisk piké, pris 576 kr
en figursydd softshell i ett härligt material, pris 1.249 kr
en supermjuk fin huvtröja, pris 929 kr
en eko-dun lättviktsjacka, pris 1.499 kr

Adress

Hogsta Dressyrryttare c/o Annika Ljungwald Stopvägen 57 168 35 Bromma

Kontakt

E-post:hogstadressyrryttare@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Dela gärna med er av era upplevelser, stora som små. HDR vill vara med i allt som händer inom hästvärlden. Har du varit på klinik, tävling eller kanske bara har ett fint inlägg, tagga oss på Instagram.

Hogsta Ridanläggning och Hogsta Ridsport ger båda HDR sitt stöd i vardag och vid tävlingarna som hålls på anläggningen. Som medlem i HDR har du 10% rabatt, på de flesta varor hos Hogsta Ridsport (gäller dock inte foder och vissa andra lågmarginalvaror).