Headerbild

Kategorier

Clinic i hästpåverkan med Will Rogers 15/5

2014-06-02

Will Rogers kommer att beskriva och demonstrera hur vi kan få bättre kontakt, större insikt och ett säkrare förhållningssätt med våra hästar. HDR välkomnar alla söndag 15:e juni kl. 12:00-15:00

Vi kommer att få lära oss grunderna för att arbeta med hästar genom Unique Response Training system. Will kommer att beskriva och demonstrera hur vi kan få bättre kontakt, större insikt och ett säkrare förhållningssätt med våra hästar.

 

Unique Response Traning är framtaget för att passa den moderna hästen och vårt sätt att använda den. Kunskapen är hämtad från många av de stora legenderna i hästhantering och anpassat för den typ av häst och de önskningar vi har i dag.

 

Will arbetar tillsammans med Tristan Tucker i Holland men kommer ursprungligen från Australien. På youtube finns en mängd klipp från Clinics med Will och Tristan där du snart får en uppfattning om vilken förändring det går att göra.

 

Söndagen den 15 juni kl 12.00-15.00 på Hogsta Ridanläggning.

Anmälan görs till hogstadressyrryttare@gmail.com, betalning till 531458-8 HDR

 

HDR önksar alla välkomna!

Adress

Hogsta Dressyrryttare c/o Annika Ljungwald Stopvägen 57 168 35 Bromma

Kontakt

E-post:hogstadressyrryttare@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Dela gärna med er av era upplevelser, stora som små. HDR vill vara med i allt som händer inom hästvärlden. Har du varit på klinik, tävling eller kanske bara har ett fint inlägg, tagga oss på Instagram.

Hogsta Ridanläggning och Hogsta Ridsport ger båda HDR sitt stöd i vardag och vid tävlingarna som hålls på anläggningen. Som medlem i HDR har du 10% rabatt, på de flesta varor hos Hogsta Ridsport (gäller dock inte foder och vissa andra lågmarginalvaror).