Headerbild

Sponsorer

I detta forum vill vi passa på att presentera alla våra fantastiska sponsorer, många sedan många år tillbaka.

Vi hoppas att du som besöker oss tar dig tid att ägna igenom denna sida, då det finns många framstående företag och varumärken som har valt att ge oss sitt stöd.

På tävlingarna som hålls på Hogsta Ridanläggning så delas det ut ett antal hederspriser, som alla kommer från dessa sponsorer.

Hogsta Ridsport

Kvalitetsprodukter för häst och ryttare.
Med ett sortiment främst inriktat på dressyr, ger vi dig möjligheten att botanisera bland en mängd olika produkter till dig och din häst.
Du finner utrustning från många kända varumärken såsom Neue Schule, Bucas, Horseware, Animo, CT, Equality Line och många fler.

Du finner hela vårt sortiment online, eller välkommen till vår trevliga butik på just Hogsta Ridanläggning, Drottningholm.

 

 

NAF feedsuppliment

NAF är Englands största fodertillskottsleverantör. NAF har 30 års erfarenhet av produktion och framtagning av nya fodertillskott med mycket högkvalitativa tillskott och full spårbarhet i tillverkningskedjan. NAF är huvudsponsor till Brittiska landslaget i samtliga discipliner.

 

Agria Djurförsäkring

Agria Djurförsäkring förser Sveriges djur, deras ägare och växtodlare med flexibla försäkringslösningar. Vi främjar också god djurhållning och djurhälsa i nära samarbete med djurägarorganisationer och veterinärer. Våra medarbetare och ombud har ett brinnande intresse för djur och är själva djurägare. Det ger våra kunder en trygg kontakt.

Kontakta Lena Finnell, Hästombud Agria Djurförsäkring tel; 0707222770

 

 

OCAB är ett rikstäckande sanerings- och avfuktningsföretag som finns på ett 50-tal orter över hela landet. Våra kunder finns i hela Sverige inom försäkringsbolag, fastighetsbolag, FM-bolag, industri, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi räddar ekonomiska värden och tid vid skador orsakade av framförallt brand och vatten och erbjuder tjänster vid utredningar, underhåll och sanering av fastigheter och industri.

 

GreenFeed AB

Vi producerar allt vårt grovfoder själva. Detta för att säkerställa bästa möjliga kvalitet!

Vi odlar på egen mark och via arrenden samt med odlings avtal med flera duktiga spanmålsodlare. 2019 kommer vi att skörda på ca 400-500 ha.

Planeringen av var och hur insådden ska gå till görs på vintern. Isådd sker med vältsåmaskin samtidigt som skyddsgröda sås, eller insådd i renbestånd.


 

Stierna Equestrian Sportswear

Designat och utvecklat av aktiva ryttare med en livslång passion för ridsport.

Med en bakgrund ifrån sport- och friluftsindustrin kombinerar STIERNA teknisk kompetens med innovativ design för att utveckla högkvalitativa ridkläder.

 

ANKY Technical

Spännande produkter från en fantastisk ryttare, Anky von Grunsven. Utrustningen från Anky Technical Casual är ofta färggrann och är alltid tillverkad i miljövänliga återvunna material.

Snygga och roliga färger på schabrak och lindor. 

 

 

Katja Hannula

Den fantastiska konstnärinnan Katja Hannula, bosatt i Finland.

Katjas passion för hästar och dess skönhet är uppenbar och du ser det i varje tavla hon har skapat.

Det går att köpa original eller print som också är en upplevelse.


 

 

Schockemöhle Sport

är ett tyskt varumärke med prisvärda och snygga produkter.

Deras rid- och hästutrustning är populära för att de håller en bra kvalitet och har en tidsenlig utformning. Här finner du riktigt bra produkter till ett riktigt bra pris.

 

Brogaarden

Är leverantören för bl.a Dodson & Horrell och egna varumärken.

Intressant är att "Lussans" hästar äter foder från Brogaardens sortiment.

 

Horseware

är ett riktigt prisvärt klassiskt hästtäcke som fungerar på de flesta hästar, håller hög kvalitet och har en bra passform för många.

 

 

Leovet

Tyskt väletablerat hästvårdsmärke med många riktigt bra produkter, där kanske No Rub och Bio Skin Oil är utstickarna.

 

 

 

Pikeur

Kläderna från Pikeur är kända för sin perfekta passform och höga kvalitet, och har sedan 1957 tillhört toppen inom ridkonfektion.

 

 

JennyP

Makup och coola grejer för alla kvinnor som gillar hästar och lite flärd.

 

 

 

 

Uvex

Duktig tysk leverantör på lätta sköna ridhjälmar och lika sköna ridhandskar.

 

 

SD Design

Det danska varumärke som blingar mest. SD Design har mängder av pynt för ryttare och häst. Håruppsättningar, träns och schabrak i mängder av varianter.

 

 

 Bucas

Svens häst-täckestillverkare med långvarig tradition av funktionstäcken för häst.

 

Animo

Ridkläder och hästutrustning i absolut top-kvalité. Italienskt mode och sömnad är en klass för sig.

Nockebyhovs Blommor

Välkommen till oss!

Vi är en liten butik med stort utbud av snittblommor, krukväxter, krukor mm. Vi har lång erfarenhet av Floristyrket och vi delar gärna med oss av vår kunskap. Vi hjälper dig med alla typer av buketter, dekorationer, arrangemang och planteringar, efter dina önskemål. Kom förbi oss eller ring så hjälper vi dig.

Camilla, butiksägare

Adress

Hogsta Dressyrryttare c/o Annika Ljungwald Stopvägen 57 168 35 Bromma

Kontakt

E-post:hogstadressyrryttare@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Dela gärna med er av era upplevelser, stora som små. HDR vill vara med i allt som händer inom hästvärlden. Har du varit på klinik, tävling eller kanske bara har ett fint inlägg, tagga oss på Instagram.

Hogsta Ridanläggning och Hogsta Ridsport ger båda HDR sitt stöd i vardag och vid tävlingarna som hålls på anläggningen. Som medlem i HDR har du 10% rabatt, på de flesta varor hos Hogsta Ridsport (gäller dock inte foder och vissa andra lågmarginalvaror).