Headerbild

Sponsorer

I detta forum vill vi passa på att presentera alla våra fantastiska sponsorer, många sedan många år tillbaka.

Vi hoppas att du som besöker oss tar dig tid att ägna igenom denna sida, då det finns många framstående företag och varumärken som har valt att ge oss sitt stöd.

På tävlingarna som hålls på Hogsta Ridanläggning så delas det ut ett antal hederspriser, som alla kommer från dessa sponsorer.

Hogsta Ridsport

Kvalitetsprodukter för häst och ryttare.
Med ett sortiment främst inriktat på dressyr, ger vi dig möjligheten att botanisera bland en mängd olika produkter till dig och din häst.
Du finner utrustning från många kända varumärken såsom Neue Schule, Bucas, Horseware, Animo, CT, Equality Line och många fler.

Du finner hela vårt sortiment online, eller välkommen till vår trevliga butik på just Hogsta Ridanläggning, Drottningholm.

 

 

Agria Djurförsäkring

Agria Djurförsäkring förser Sveriges djur, deras ägare och växtodlare med flexibla försäkringslösningar. Vi främjar också god djurhållning och djurhälsa i nära samarbete med djurägarorganisationer och veterinärer. Våra medarbetare och ombud har ett brinnande intresse för djur och är själva djurägare. Det ger våra kunder en trygg kontakt.

Kontakta Lena Finnell, Hästombud Agria Djurförsäkring tel; 0707222770

 

 

OCAB är ett rikstäckande sanerings- och avfuktningsföretag som finns på ett 50-tal orter över hela landet. Våra kunder finns i hela Sverige inom försäkringsbolag, fastighetsbolag, FM-bolag, industri, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi räddar ekonomiska värden och tid vid skador orsakade av framförallt brand och vatten och erbjuder tjänster vid utredningar, underhåll och sanering av fastigheter och industri.

Nockebyhovs Blommor

Välkommen till oss!

Vi är en liten butik med stort utbud av snittblommor, krukväxter, krukor mm. Vi har lång erfarenhet av Floristyrket och vi delar gärna med oss av vår kunskap. Vi hjälper dig med alla typer av buketter, dekorationer, arrangemang och planteringar, efter dina önskemål. Kom förbi oss eller ring 08-87 41 01 så hjälper vi dig.

Camilla, butiksägare

Varmt välkommen till Gustavshill Handelsträdgård

Gustavshill Handelsträdgård är en personlig och välsorterad trädgårdsbutik där du i lugn och ro kan strosa omkring bland mängder av blommor – vi har alltifrån blommande krukväxter som pelargoner och cyklamen till fruktträd och buskar. Du hittar oss på Björksviksvägen 1, Färentuna i Ekerö kommun.

Adress

Hogsta Dressyrryttare c/o Annika Ljungwald Stopvägen 57 168 35 Bromma

Kontakt

E-post:hogstadressyrryttare@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Dela gärna med er av era upplevelser, stora som små. HDR vill vara med i allt som händer inom hästvärlden. Har du varit på klinik, tävling eller kanske bara har ett fint inlägg, tagga oss på Instagram.

Hogsta Ridanläggning och Hogsta Ridsport ger båda HDR sitt stöd i vardag och vid tävlingarna som hålls på anläggningen. Som medlem i HDR har du 10% rabatt, på de flesta varor hos Hogsta Ridsport (gäller dock inte foder och vissa andra lågmarginalvaror).