Headerbild

Nytt kök i kafeterian

2023-01-24 i Allmänt

Nu tar vi tillsammans med Hogsta Ridanläggning ett krafttag med kafeterians kök. Vi har under lång tid lånat köket som är väl litet och trångt. Det blir inte något större men det blir både fräschare och bättre med bänkytor.

Pia som har haft ansvar över tävlingskafeterian har varit inblandad och haft önskemål om utförandet. IKEA kommer att få leverera det mesta och om allt går som vi vill så kommer köket vara klart i tid till årets tävlingar.

Bilder på före, så förstår man varför det kommer att kännas så bra att få detta gjort.

Så en dryg vecka senare har vi äntlign ett nytt kök. Det kommer att bli så mycket lättare att hantera tävlings-kafeterian efter detta lyft.

Adress

Hogsta Dressyrryttare c/o Annika Ljungwald Stopvägen 57 168 35 Bromma

Kontakt

E-post:hogstadressyrryttare@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Dela gärna med er av era upplevelser, stora som små. HDR vill vara med i allt som händer inom hästvärlden. Har du varit på klinik, tävling eller kanske bara har ett fint inlägg, tagga oss på Instagram.

Hogsta Ridanläggning och Hogsta Ridsport ger båda HDR sitt stöd i vardag och vid tävlingarna som hålls på anläggningen. Som medlem i HDR har du 10% rabatt, på de flesta varor hos Hogsta Ridsport (gäller dock inte foder och vissa andra lågmarginalvaror).