Headerbild

Årsmöte 2021

2023-01-24 i Allmänt

Årets digitala årsmöte är genomfört och en liten förändring i styrelsen blev det. Annicka Ljungwall kommer att ersätta Maria Hilli som kassör och i övrigt är samtliga styrelsemedlemmar kvar på samma positioner som tidigare, där Clara espinosa är ordförande.

Nytt för i år är att HDR numera har en ungdomssektion! Isabelle Lindstedt kommer att föra deras talan i fortsättningn. Det här är något som vi verkligen ser fram emot och önskar HDR USK stort lycka till i sitt arbete.

På årsmötet beslutades också att fortsätta med tävlingsverksamheten, så snart som restriktionerna gällande Covid-19 tillåter det.

De populära inoficiella tävlingarna Hogsta Amateur Tour planeras också att genomföras lite längre fram i år.

Kallelsen till HDR's årsmöte är skickad via mejl och publicerad på FB samt Instagram.

Årets möte kommer att ske digitalt och det enda du behöver göra är att anmäla dig till vår mejl, hogstadressyrryttare@gmail.com. Någon dag innan mötet så kommer vi att skicka ut en länk till din mejl och i samband med det även årsberättelse och dagordning. Hoppas vi ses online!

Nytt år, nya utmaningar och nytt medlemsår!

Vi hoppas att du vill vara en del av HDR även 2021 antingen som aktivt tävlande eller som stödande eller varför inte som aktiv i HDR's styrelse.

För att bli medlem behöver du betala in medlemsavgiften som är densamma som förra året, d v s 500 kr för tävlande senior och 350 kr för tävlande ungdom, till BG 5464-1105, med information som namn, adress och personnummer. Dessa uppgifter behövs för att registrera dig hos ridsportförbundet coh sparas inte av oss till någonting annat.

Kanske är du intresserad av styrelsearbete? Vi behöver fylla på ett par poster, gärna med en som gillar siffror och en som har talang för komunikation eller om det är något annat som passar dig bättre. Kontakta någon i valberedningen, birgitta.sundqvist@folksam.se eller louise.nathhorst@gmail.com. Planen är att årsmötet kommer att hållas digitalt den 28 februari och en kallelse kommer snart att publiceras.

Adress

Hogsta Dressyrryttare c/o Annika Ljungwald Stopvägen 57 168 35 Bromma

Kontakt

E-post:hogstadressyrryttare@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Dela gärna med er av era upplevelser, stora som små. HDR vill vara med i allt som händer inom hästvärlden. Har du varit på klinik, tävling eller kanske bara har ett fint inlägg, tagga oss på Instagram.

Hogsta Ridanläggning och Hogsta Ridsport ger båda HDR sitt stöd i vardag och vid tävlingarna som hålls på anläggningen. Som medlem i HDR har du 10% rabatt, på de flesta varor hos Hogsta Ridsport (gäller dock inte foder och vissa andra lågmarginalvaror).