Headerbild

Äntligen tävlingar igen

2023-01-24 i Allmänt

En annorlunda start på årets tävlingssäsong i och med Covid-19

HDR har flera aktiva tävlingsryttare som nu börjar komma till start, bl a har vi sett att Clara Espinosa - Gordon, Sophie Fleming Tärnström - Raoul, Anna Österberg med flera fina hästar har varit ute och tävlat med fina resultat.

Det är många fler som vi gärna skulle skriva om, så lämna in era resultat och bilder, så kommer vi försöka publicera lite nytt så snart det finns material. Mejla materialet till hogstadressyrryttare@gmail.com.

En prestation vi vill lyfta är Elira och Tore, som nydligen har gjort två starter med superresultat. Ett fantastiskt fint litet ekipage som lyckades med konststycket att rida ihop två vinster på två starter! Elira och Chopins Tornado segrade både på Uppsala PK och Mälarhöjdens RK i klassen Lätt B:1. Stort grattis och fortsatt lycka till!

Adress

Hogsta Dressyrryttare c/o Annika Ljungwald Stopvägen 57 168 35 Bromma

Kontakt

E-post:hogstadressyrryttare@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Dela gärna med er av era upplevelser, stora som små. HDR vill vara med i allt som händer inom hästvärlden. Har du varit på klinik, tävling eller kanske bara har ett fint inlägg, tagga oss på Instagram.

Hogsta Ridanläggning och Hogsta Ridsport ger båda HDR sitt stöd i vardag och vid tävlingarna som hålls på anläggningen. Som medlem i HDR har du 10% rabatt, på de flesta varor hos Hogsta Ridsport (gäller dock inte foder och vissa andra lågmarginalvaror).