Headerbild

U25 SM Brons 2021 till Victoria Karlsson!

2023-01-24 i Allmänt

Hon kom, hon såg och hon tog hem bronset!

Ett stort grattis till våran egna U25 ryttare Victoria Karlsson som gjorde en suverän insats på U25 SM 2021. Redan i kvalet, FEI Grand Prix UR gick hon in och visade vart skåpet ska stå och slog sin in på en 3e plats på 64,145%. I finalen som gick i FEI Grand Prix Kür slog hon personbästa och red en imponerade ritt som lönade sig med 69,26%, endast 0,12% ifrån silvret. Tillsammas med sin Cum Laude SVU (Johnson - Amethist *2007) har hon många fler säsonger framför sig i GP och vi ser framemot att stötta och hejja på henne vidare i hennes karriär.  

Victoria Karlsson SM Brons

Adress

Hogsta Dressyrryttare c/o Annika Ljungwald Stopvägen 57 168 35 Bromma

Kontakt

E-post:hogstadressyrryttare@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Dela gärna med er av era upplevelser, stora som små. HDR vill vara med i allt som händer inom hästvärlden. Har du varit på klinik, tävling eller kanske bara har ett fint inlägg, tagga oss på Instagram.

Hogsta Ridanläggning och Hogsta Ridsport ger båda HDR sitt stöd i vardag och vid tävlingarna som hålls på anläggningen. Som medlem i HDR har du 10% rabatt, på de flesta varor hos Hogsta Ridsport (gäller dock inte foder och vissa andra lågmarginalvaror).