Headerbild

Kallelse till HDR's årsmöte 19/2, kl 15.00

2023-01-24 i Allmänt

Vi möts i Hogstas Kafeteria i år igen


Tänk på att det är på årsmötet du har bästa chansen att påverka hur Hogsta Dressyrryttare skall arbeta under 2023, så var inte sen på att anmäla dig.

Har du idéer som du tycker att årsmötet borde ta upp, så behöver du mejla in din motion/idé före den 29 januari. Det går bra att göra till hogstadressyrryttare@gmail.com, så kommer det tas om hand av nuvarande styrelse.

Allt en ideell förening gör, görs för att verka för att medlemmarnas intressen skall bli tillgodosedda. Så är det också för oss, men för att det skall kunna hända så behöver alla medlemmar komma med sina förslag och eventuellt engagemang.

Hogsta Dressyrryttare är unikt på så många sätt och det är roligt att vi har så många duktiga ryttare som vill tävla för oss. Det är något att vara stolt över. I år har vi dessutom fått ett flertal juniorer, vilket gör att vi även har en Ungdomssektion.

På årsmötet bör minst en representant ur ungdomssektionen närvara.

För att vara med på årets årsmöte behöver du bara anmäla dig via länken här under. I anmälan får du gärna ange om du vill ha kött eller skaldjur, då vi kommer att bjuda på den traditionsenliga smörgåstårtan.

På begäran skickas Årsberättelsen ut, så att du som inte kan närvara ändå kan följa med på allt som gås igenom av årsmötet.

Hoppas du kommer!

Anmälan årsmöte

Adress

Hogsta Dressyrryttare c/o Annika Ljungwald Stopvägen 57 168 35 Bromma

Kontakt

E-post:hogstadressyrryttare@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Dela gärna med er av era upplevelser, stora som små. HDR vill vara med i allt som händer inom hästvärlden. Har du varit på klinik, tävling eller kanske bara har ett fint inlägg, tagga oss på Instagram.

Hogsta Ridanläggning och Hogsta Ridsport ger båda HDR sitt stöd i vardag och vid tävlingarna som hålls på anläggningen. Som medlem i HDR har du 10% rabatt, på de flesta varor hos Hogsta Ridsport (gäller dock inte foder och vissa andra lågmarginalvaror).