Headerbild

Kategorier

Vad händer i år? H.A.T, föredrag, tävlingar och lite till 😍

2023-04-20 i Allmänt

Vill du veta vad som händer?

Detta år är våren lite sen med HDR håller ett högt tempo när det gäller planeringen för årets händelser. Det är inte illa vad denna lilla förening kan genomföra med ett glatt sinne i en liten organisation.


Med likasinnade hästmänniskor kan allt hända och vill du vara med på ett hörn med dina idéer och engagemang, så är du varmt välkommen.


Årets agenda:
27 april - Föredrag "Ur domarens synvinkel" Lars Andersson (endast öppen för medlemmar).
4 juni - Hogsta Amateur Tour, omg 1
4-6 augusti Lag SM i Linköping
20 augusti - Hogsta Amateur Tour, omg 2
9-10 september - Hogsta höstdressyr 2* 3* Häst och Ponny

På ritbordet finns även:
Hovvård och hästhållning med Fredrik Forsberg - Behovet AB
Uppföljning på "Ur domarens synvinkel" med ridande ekipage.
"Vårdressyr", en endagars dressyrtävling

Under året kommer det finnas tillfällen när klubben behöver förstärkning i form av funktionärer, både till tävlingarna, Hogsta Amateur Tour och annat. Är du intresserad av ett ämne och tror att fler skulle vara intresserade, kom gärna med förslag men var beredd på att vara med och genomföra det.

Du kanske är intresserad av Lag SM eller någon annan Lag-tävling för häst eller ponny, anmäl gärna ditt intresse till oss via
hogstadressyrryttare@gmail.com

Hogsta Dressyrryttare har även ett lag kvalat till Elitallsvenskan i ponnydressyr som går i höst. Du som är intresserad av att rida med i laget, hör av dig till Elin Tillman på mejl elintillman@hotmail.com

Hos Hogsta Ridsport har du som medlem 10% rabatt på butikens ordinarie sortiment (undantaget är foder, fodertillskott och vissa lågmarginalvaror). Rabatten kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Hogsta Ridsport har uppdaterat sina register med Hogsta Dressyrryyttares medlemmar och rensat bort de som inte har betalat medlemsavgift för 2023. Registret kommer att uppdateras, så vill du få tillgång till rabatten bli medlem.

På Hogsta Ridsports egna ridbyxor, pikéer och t-shirts får du som medlem hela 30% rabatt!

Hos Nockebyhovs blommor får du 10% rabatt när du köper blommor till dig eller någon annan. Detta erbjudande gäller fram till sommaren 2023. Så passa på att köpa dina vårblommor av dem.
Camilla brukar sponsra våra tävlingar med fina buketter och fantastiska blomsterarrangemang. Så, när du behöver blommor, vänd dig gärna till henne.

Boka ett boende på Ängby Camping och få 10% rabatt på stughyran under hela 2023. Meddela dem bara att du är medlem i HDR när du bokar, så kommer du att få rabatt.

Adress

Hogsta Dressyrryttare c/o Annika Ljungwald Stopvägen 57 168 35 Bromma

Kontakt

E-post:hogstadressyrryttare@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Dela gärna med er av era upplevelser, stora som små. HDR vill vara med i allt som händer inom hästvärlden. Har du varit på klinik, tävling eller kanske bara har ett fint inlägg, tagga oss på Instagram.

Hogsta Ridanläggning och Hogsta Ridsport ger båda HDR sitt stöd i vardag och vid tävlingarna som hålls på anläggningen. Som medlem i HDR har du 10% rabatt, på de flesta varor hos Hogsta Ridsport (gäller dock inte foder och vissa andra lågmarginalvaror).