Headerbild

Kategorier

Resultat

2023-04-27 i Allmänt

I lördags kom Emilie Nyreröd @emilienyrerod med Floppy Disc på andra plats med 67,4% i FEI Grand Prix hos Gripens ryttarförening.

Isabelle Lindstedt @lindstedtisabelle med Falco (bild 1) kom på andra plats med 67,9% i FEI Mästerskapsprogram ponny och Josefin Lindstedt @josefine_ferrari (bild 2) med Bakkegaardens Triple Perfect kom även de på en andraplats med 65,2% i FEI Lagprogram ponny. Båda tävlade hos Hudiksvalls Rid & Ponnyklubb. Isabelle vann även ett SIHS-kval och fick ett gehäng!

Karin Persson @kpdressage med Ashmore var och tävlade hos Bromma Ridklubb där de vann LB:2 med 76,0%.

Therese Nilshagen @therese_nilshagen_ var med Dante Weltino i Hagen på Horses & Dreams meets Sweden 2023. I FEI Grand Prix Special kom de på tredje plats med 75,3%.

I söndags vann Hedvig Hägg med sin D-ponny Linner Hefina LA:1 på 71,3% hos Gripens ryttarförening.

Bra jobbat till ALLA tävlande HDRare! 🤩 Det blir en spännande säsong att följa 2023! Skicka gärna in din bild och resultat till oss om du blir placerad på tävling!

Adress

Hogsta Dressyrryttare c/o Annika Ljungwald Stopvägen 57 168 35 Bromma

Kontakt

E-post:hogstadressyrryttare@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Dela gärna med er av era upplevelser, stora som små. HDR vill vara med i allt som händer inom hästvärlden. Har du varit på klinik, tävling eller kanske bara har ett fint inlägg, tagga oss på Instagram.

Hogsta Ridanläggning och Hogsta Ridsport ger båda HDR sitt stöd i vardag och vid tävlingarna som hålls på anläggningen. Som medlem i HDR har du 10% rabatt, på de flesta varor hos Hogsta Ridsport (gäller dock inte foder och vissa andra lågmarginalvaror).