Headerbild

Kategorier

Resultat

2023-05-17 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Den 5e maj kom Filippa Krantz och Kentucky TH 4a med 65,2% i MSV A:1 hos Gnesta Ridklubb.

Den 7 maj kom Isabelle Lindstedt och Falco (bild 1) 3a i FEI Mästerskapsprogram hos Ryttarkamraterna Kumla. Ekipaget är sedan tidigare kvalade till Ponny-SM som går av stapeln nu i helgen i Falun! 🌟

Den 9e maj hade vi dubbelt Hogsta på prispallen i MSV B:5 hos Wallstanäs Ryttarförening: 1a Anna Nilsson och Maracanã (bild 2) med 68,8% och 2a Linn Regild och Aedina (bild 3) med 67,9%.

I fredags kom Emelie Eklöf och Die Queen (bild 4) 3a med 66,5% i FEI Prix S:t Georg.

Anna Nilsson och Maracanã segrade både fredag och lördag i FEI Inledande program 7-åriga hästar, med 73,6 respektive 73,1%! Emelie och Anna tävlade hos Rappestad Ridklubb.

I söndags vann Alva Mardell och Mon Coeur MSV B:1 på 67,7% hos Lidingö Ryttarförening. Filippa Krantz och Kentucky TH kom på en andra plats med 64,3% i FEI Prix S:t Georg hos Timrå Hästsportförening.

Fina insatser från er alla HDRare! Nu ser vi fram emot att följa våra duktiga ekipage som kvalat till Ponny-SM i Falun som börjar imorgon! 🤩

Adress

Hogsta Dressyrryttare c/o Annika Ljungwald Stopvägen 57 168 35 Bromma

Kontakt

E-post:hogstadressyrryttare@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Dela gärna med er av era upplevelser, stora som små. HDR vill vara med i allt som händer inom hästvärlden. Har du varit på klinik, tävling eller kanske bara har ett fint inlägg, tagga oss på Instagram.

Hogsta Ridanläggning och Hogsta Ridsport ger båda HDR sitt stöd i vardag och vid tävlingarna som hålls på anläggningen. Som medlem i HDR har du 10% rabatt, på de flesta varor hos Hogsta Ridsport (gäller dock inte foder och vissa andra lågmarginalvaror).