Headerbild

Kategorier

Anmäl intresse för Lag SM 🥇🥈🥉 funktionärer till hemmaplan 😍

2023-06-16 i Allmänt

Lag SM i Mantorp 4-6 augusti.

Snart är det dags för 2023 års Lag SM att avgöras, denna gång i Mantorp.
Är du intresserad av att vara med?
HDR planerar att anmäla ett lag och undrar om du är en av dem som är intresserad, som har en häst i klasserna och som gillar att tävla i lag.
Det här är en verkligt rolig tävlingsform där vi med gemensamma krafter har chansen att utmana övriga Sverige en gång till.


Sponsorer sökes!

Inför kommande tävling så vill vi som alltid att Hogsta skall bli en uppskattad tävlingsplats och för att ytterligare förstärka det behöver HDR bl a hederspriser till flera klasser och även premier när det är möjligt. För visst är det roligt för de tävlande att få med sig något hem från tävlingsplatsen när det har gått bra.

Att sponsra klubben med goda bakverk eller något annat till serveringen är också ett uppskattat sätt att hjälpa till.

Vad kan vi erbjuda tillbaka?
Är det ett företag som sponsrar, så finns det utrymme för skyltar, närvaro i samband med tävlingarna, synlighet i program och på hemsidan, samt SoMe.

Som privatperson blir det lite svårare men vi hoppas att du som oss vill hjälpa till för att det är roligt.

Har du förslag eller vill medverka, mejla: hogstadressyryttare@gmail.se eller prata med någon i styrelsen.

Vilken rolig föreläsning "Ur domarens synvinkel" blev!
Med mycket humor och härlig inställning guidade Lars Andersson oss igenom ämnet. Tanken var att vi inte skulle hålla på så länge, men vi hade så mycket frågor och Lars besvarade allt, ofta med glimten i ögat. För en del frågor var, kan vi nog säga, för att finna några extra poäng och kanske något kryphål.
Det vi kan konstatera är att vi alla behöver rida bättre för att få högre poäng och att domarens inställning är alltid att försöka göra sin bedömning så objektiv som möjligt.
Vi blev också påminda om att det kan se väldigt olika ut för de olika domarna beroende av var de är placerade.

Svaret på många frågor om man kan göra si eller så har etsat sig fast hos i vart fall mig... "Visst kan du göra det, men det lär inte bli en 10:a"

De intäkter Hogsta Dressyrryttare fick via fikat, användes till att ge blommor och vin till Lars, som ett stort tack för en inspirerande föreläsning.

Adress

Hogsta Dressyrryttare c/o Annika Ljungwald Stopvägen 57 168 35 Bromma

Kontakt

E-post:hogstadressyrryttare@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Dela gärna med er av era upplevelser, stora som små. HDR vill vara med i allt som händer inom hästvärlden. Har du varit på klinik, tävling eller kanske bara har ett fint inlägg, tagga oss på Instagram.

Hogsta Ridanläggning och Hogsta Ridsport ger båda HDR sitt stöd i vardag och vid tävlingarna som hålls på anläggningen. Som medlem i HDR har du 10% rabatt, på de flesta varor hos Hogsta Ridsport (gäller dock inte foder och vissa andra lågmarginalvaror).