Headerbild

Kategorier

Vi startar upp denna säsong direkt!

2024-02-20 i Allmänt

Snart har HDR sitt första arrangemang att genomföra och mer har vi på agendan. Vårsäsongen har redan startat och vill du vara väl förberedd så kan vi kanske locka med en programridning, eller vad tycker du?

19/2 är sista anmälningsdag för programridningen 23 feb!
Rid valfritt program för Pia Fälth (uppskattad Grand Prix domare) fredagen den 23 februari med första start kl 9.00
Pris 400 kr, Swisha till 1236292999

Årets övriga händelser...

Årets agenda:
23 februari - Programridning för Pia Fälth
25 februari - HDR Årsmöte
21 april - Hogsta Amateur Tour, omg 1
2 juni - Hogsta Amateur Tour, omg 2
29 aug - 1 sep Lag SM i Linköping
september - Hogsta höstdressyr 2* 3* Häst och Ponny

På ritbordet finns även:
Uppföljning på "Ur domarens synvinkel" med Lars Anderson.

Under året kommer det finnas tillfällen när klubben behöver förstärkning i form av funktionärer, både till tävlingarna, Hogsta Amateur Tour och annat. Är du intresserad av ett ämne och tror att fler skulle vara intresserade, kom gärna med förslag men var beredd på att vara med och genomföra det.

Du kanske är intresserad av Lag SM eller någon annan Lag-tävling för häst eller ponny, anmäl gärna ditt intresse till oss via hogstadressyrryttare@gmail.com

Hos Hogsta Ridsport har du som medlem 10% rabatt på butikens ordinarie sortiment (undantaget är foder, fodertillskott och vissa lågmarginalvaror). Rabatten kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Hogsta Ridsport har uppdaterat sina register med Hogsta Dressyrryttares medlemmar och rensat bort de som inte har betalat medlemsavgift för 2024. Registret kommer att uppdateras, så vill du få tillgång till rabatten bli medlem.

På Hogsta Ridsports egna ridbyxor, pikéer och t-shirts får du som medlem hela 30% rabatt!

Boka ett boende på Ängby Camping och få 10% rabatt på stughyran under hela 2024. Meddela dem bara att du är medlem i HDR när du bokar, så kommer du att få rabatt.

Adress

Hogsta Dressyrryttare c/o Annika Ljungwald Stopvägen 57 168 35 Bromma

Kontakt

E-post:hogstadressyrryttare@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Dela gärna med er av era upplevelser, stora som små. HDR vill vara med i allt som händer inom hästvärlden. Har du varit på klinik, tävling eller kanske bara har ett fint inlägg, tagga oss på Instagram.

Hogsta Ridanläggning och Hogsta Ridsport ger båda HDR sitt stöd i vardag och vid tävlingarna som hålls på anläggningen. Som medlem i HDR har du 10% rabatt, på de flesta varor hos Hogsta Ridsport (gäller dock inte foder och vissa andra lågmarginalvaror).