Headerbild

Kategorier

Öppen inbjudan till föreläsning med Rasmus Bagger

2014-05-23

Den danske coachen Rasmus Bagger kommer till Ekerö den 27 maj. Han är känd från Ponnyakuten och är Rolf-Göran Bengtsson coach sedan många år tillbaka. Inbjudan till detta event är öppen för alla, inte enbart HDRs medlemmar.

Rasmus Bagger är känd från Ponnyakuten men än mer intressant är att han coachar Rolf Göran Bengtsson.

 

Tillsammans med Anna Blomgren arrangerar HDR denna unika föreläsning. Rasmus anser att ridning är 20% teknik och 80% mentalt. Har han rätt så är chansen stor att vi kan bli ännu bättre. 

 

Läs det bifogade anslaget, skriv ut och sätt upp så att även dina ryttarkamrater får ta del av det här.

 

Föreläsningen är mellan kl 19.30 och 22.00 i Erskinesalen, Ekerö Centrum tisdagen den 27 maj. Pris 400 kr/pers, betalas till HDRs pg 531458-8. Inbjudan till detta event är öppen för alla, inte enbart HDRs medlemmar.

 

Anmälan görs till evaperninge@gmail.com och är giltig först efter att betalning skett. Först till kvarn är det som gäller, så tveka inte.

 

 

Adress

Hogsta Dressyrryttare c/o Annika Ljungwald Stopvägen 57 168 35 Bromma

Kontakt

E-post:hogstadressyrryttare@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Dela gärna med er av era upplevelser, stora som små. HDR vill vara med i allt som händer inom hästvärlden. Har du varit på klinik, tävling eller kanske bara har ett fint inlägg, tagga oss på Instagram.

Hogsta Ridanläggning och Hogsta Ridsport ger båda HDR sitt stöd i vardag och vid tävlingarna som hålls på anläggningen. Som medlem i HDR har du 10% rabatt, på de flesta varor hos Hogsta Ridsport (gäller dock inte foder och vissa andra lågmarginalvaror).