Headerbild

Kategorier

Resultat Helsingborg FRK 16-18 nov

2012-11-19 i Allmänt

HDR var välrepresenterat i årets sista stora tävling!

Vi var ett helt gäng som var i Skåne i helgen; Clara Espinosa med Gordon och Welton Five, Emma Karlsson med Qui, Fanelia och Helge (Midt-West Casino), Caroline de Champs/Donatella och jag med Goch.

 

Fredagen inleddes med en st George där Clara/Gordon gjorde en toppenritt och belönades med en andra plats och 67,8%. Emma/Helge var 4a på 66,9%.

 

I kvällens (nattens? Sista start var 23.41!!) sista klass, MSVB:5 var Emma Karlsson/Qui 3a på 67,6%.

 

I lördagens MSV:A var Clara/Gordon 7a på 66,4% och Emma/Qui 8a på 65,8%. I Int IB var Clara/Welton 2a på 66,6% och jag/Goch var 3a på 66,3%. Emma/Helge debuterade klassen med den äran och fick fina 65,2%.

 

I söndagens Int I blev Emma/Helge 3a på 68,9%. De låg etta fram till sista halten där Helge bestämde sig för att inte stå still... Men en 3e plats är inte dåligt i den konkurensen!

 

För fullständiga resultat klicka HÄR!

Adress

Hogsta Dressyrryttare c/o Annika Ljungwald Stopvägen 57 168 35 Bromma

Kontakt

E-post:hogstadressyrryttare@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Dela gärna med er av era upplevelser, stora som små. HDR vill vara med i allt som händer inom hästvärlden. Har du varit på klinik, tävling eller kanske bara har ett fint inlägg, tagga oss på Instagram.

Hogsta Ridanläggning och Hogsta Ridsport ger båda HDR sitt stöd i vardag och vid tävlingarna som hålls på anläggningen. Som medlem i HDR har du 10% rabatt, på de flesta varor hos Hogsta Ridsport (gäller dock inte foder och vissa andra lågmarginalvaror).