Headerbild

Kategorier

Resultat Kågeröds LRF, JSM 3-5 aug

2012-08-08 i Allmänt

Linda Hammargren/Acron och Alva Lander/Heslegårds Mustafa & Herbie Hancock Graftebjerg har representerat HDR i junior SM med fina resultat!

Fredagen inleddes med första kvalklassen,  FEI Lagt.program för juniorer, där Linda/Acron fick 62%, Alva/Musse 62% och Alva/Herbie fick 66,8%.

 

På lördagen var det dax för andra kvalet, som gick i Ind. Mästerskap för juniorer, där Linda/Acron fick 61%, Alva med Musse 63,2% och Alva/Herbie fick 65,4%. För Alva/Herbie räckte det till en av de 12 finalplatserna, grattis!

 

I söndagens final som gick i FEI Kür för Juniorer fick Alva/Herbie 66,9% som gav en 8e plats totalt i SM, stort grattis!

 

I B-finalen så blev Alva/Musse 5a på 64,3% och Linda/Acron 6a på 64,2%, bra jobbat och grattis!

 

Kul att HDR har så duktiga juniorer! För fullständiga resultat se HÄR

Adress

Hogsta Dressyrryttare c/o Annika Ljungwald Stopvägen 57 168 35 Bromma

Kontakt

E-post:hogstadressyrryttare@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Dela gärna med er av era upplevelser, stora som små. HDR vill vara med i allt som händer inom hästvärlden. Har du varit på klinik, tävling eller kanske bara har ett fint inlägg, tagga oss på Instagram.

Hogsta Ridanläggning och Hogsta Ridsport ger båda HDR sitt stöd i vardag och vid tävlingarna som hålls på anläggningen. Som medlem i HDR har du 10% rabatt, på de flesta varor hos Hogsta Ridsport (gäller dock inte foder och vissa andra lågmarginalvaror).