Headerbild

Kategorier

Resultat Laholmortens LRF 27-29 juli

2012-07-31 i Allmänt

Flera rosetter för HDR ekipagen!

I helgen så var vi några HDR ekipage och visade framhovarna i Laholm. Det var Clara Espinosa/Gordon, Sophie Fleming Tärnström/Schumi & Diablo, Peter Lilja/Lucky Boy, AnneSophie Mannerfelt/Faeldgårdens Perwoy och jag (Sara Enquist/Goch).

 

I lördagen Int II så tog Sophie Fleming Tärnström/Schumi 4e placeringen på 66,5% och jag blev 5a på 66,1%. AnneSophie Mannerfelt/Faeldgårdens Perwoy var andra utanför placering (7a) på 65%.

På söndagen var det ännu fler HDR placeringar, i Int I tog Sophie Fleming Tärnström/Diablo 3e platsen på 66,6% och Clara Espinosa/Gordon var inte långt efter på 4e platsen på 66%. Grattis!

 

Sen i eftermiddagens Grand Prix så lyckades jag och Goch få till debuten riktigt bra och blev 2a på 66,3%! 20 år gammal är han still going strong :)

 

Laholmortens LRFs tävlingar var mycket trevliga och välordnade, med klasser från LB till GP så nästa år hoppas jag att fler HDR ryttare hänger med ner!

 

Fullständiga resultat HÄR

 

 

 

Adress

Hogsta Dressyrryttare c/o Annika Ljungwald Stopvägen 57 168 35 Bromma

Kontakt

E-post:hogstadressyrryttare@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Dela gärna med er av era upplevelser, stora som små. HDR vill vara med i allt som händer inom hästvärlden. Har du varit på klinik, tävling eller kanske bara har ett fint inlägg, tagga oss på Instagram.

Hogsta Ridanläggning och Hogsta Ridsport ger båda HDR sitt stöd i vardag och vid tävlingarna som hålls på anläggningen. Som medlem i HDR har du 10% rabatt, på de flesta varor hos Hogsta Ridsport (gäller dock inte foder och vissa andra lågmarginalvaror).