Headerbild

Kategorier

Resultat Överby & Gnesta 29-1 juli

2012-07-02 i Allmänt

Duktiga HDR ryttare ute och plockar placeringar!

Det har varit tomt på Hogsta i helgen när alla duktiga ekipage är ute och visar framhovarna på tävlingsbanorna! HDR har varit representerade både i Gnesta och i Överby och transporterna och lastbilarna har gått i skytteltrafik från parkeringen.

 

I Gnesta så var Emma Karlsson/Vladimir, Karin Hallen/Antoinette, Elisabeth Edwall
/Qui, Agneta Lilja/Cassis, Marie Fogelberg Asp/N.O.H.´s Advance, Lisa Ingelstam Thunblad/Formidabel och Maria Liljegren/Ragazza. Det har tävlats i klasser från LA till St George.

 

I lördagens MSVB:4 tog Elisabeth/Qui 2a platsen på 65,87% och Emma/Vladimir blev 5a i MSVA:1 med 63,68% grattis!!

 

Fullständiga resultat HÄR

Sedan har Alva Lander/Heslegårds Mustafa, Elin Tillman/Rumney, Hanna Larsson/Da Capo, Birgitta Sundqvist/Belise, Eva Perninge med Roemer och Larus varit i Överby. Där plockade Eva Perninge/Roemer 2a platsen i lördagens MSVA:1 med 67,4% och 3e platsen i söndagens St George på 66,5%. Grattis!!

 

Resultat finns på deras resultatsida HÄR

Adress

Hogsta Dressyrryttare c/o Annika Ljungwald Stopvägen 57 168 35 Bromma

Kontakt

E-post:hogstadressyrryttare@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Dela gärna med er av era upplevelser, stora som små. HDR vill vara med i allt som händer inom hästvärlden. Har du varit på klinik, tävling eller kanske bara har ett fint inlägg, tagga oss på Instagram.

Hogsta Ridanläggning och Hogsta Ridsport ger båda HDR sitt stöd i vardag och vid tävlingarna som hålls på anläggningen. Som medlem i HDR har du 10% rabatt, på de flesta varor hos Hogsta Ridsport (gäller dock inte foder och vissa andra lågmarginalvaror).