Headerbild

Kategorier

Resultat Everlöv 22-24 juni

2012-06-26 i Allmänt

Placeringar för HDR ekipage under midsommarhelgen i Everlöv!

I helgen var vi några HDR ekipage som firade midsommarhelgen i Everlöv på deras fina tävlingar.

 

Vi som var där var Sophie Fleming Tärnström/Schumi, Karin Persson/Cortison, Sara Enquist/Goch och Clara Espinosa med Welton Five och Gordon, samt Linda Hammargren som var med och hjälpte Clara.

 

Jag (Sara) och Clara startade Lövsta Future Challange, fast i olika avdelningar, och hamnade båda på 5e plats med 66,3%.

 

Karin och Cortison (Curt) knep 5e platsen i Int I på fina 68,2% i stenhårt motstånd, grattis!

 

Clara och Gordon tog en fin 4e placering i St George på 67,4% och var första utanför placering i MSVA:1 på 65,1%, grattis!

 

Sedan startade jag, Clara och Soffi GP kür där ingen av oss placerade oss, men alla gjorde fina resultat och vi var enda klubben med tre deltagare!

 

Så för fullständga resultat, klicka här!

Adress

Hogsta Dressyrryttare c/o Annika Ljungwald Stopvägen 57 168 35 Bromma

Kontakt

E-post:hogstadressyrryttare@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Dela gärna med er av era upplevelser, stora som små. HDR vill vara med i allt som händer inom hästvärlden. Har du varit på klinik, tävling eller kanske bara har ett fint inlägg, tagga oss på Instagram.

Hogsta Ridanläggning och Hogsta Ridsport ger båda HDR sitt stöd i vardag och vid tävlingarna som hålls på anläggningen. Som medlem i HDR har du 10% rabatt, på de flesta varor hos Hogsta Ridsport (gäller dock inte foder och vissa andra lågmarginalvaror).