Headerbild

Kategorier

Lussan har utsetts till Årets Dressyrtränare

2012-03-13 i Allmänt

Louise "Lussan" Nathhorst har utsetts till Årets Dressyrtränare 2011 av Svenska Dressyrtränarklubben i samarbete med Dressyrringen och Dressyrkommittén med följande motivering:

”"En mångårig högklassig tränarverksamhet har fört många ekipage upp på Grand Prix-nivå. Ett lysande exempel är det nära samarbetet med Tinne Vilhelmson-Silfvén, som med en imponerande meritlista nu ligger i världscupens absoluta topp.

Lussan har i hög grad bidragit till att Sverige under 2011 hade ett stort antal starande på Grand Prix-nivå, större än någonsin.

Lussan stöder med stor skicklighet ryttare med varierande förutsättningar på deras väg mot topplaceringar inom nationell och internationell dressyr. Hon har varit och är som tränare ett gott föredöme med sin kunskap, erfarenhet och sitt starka engagemang för sina elever.""

Lussans pris är på 15 000 kronor, diplom och hederspris från Per Johanssons Minnesfond. Priset kommer att delas ut i Scandina-vium i Göteborg under Göteborg Horse Show den 25 februari 2012.

Adress

Hogsta Dressyrryttare c/o Annika Ljungwald Stopvägen 57 168 35 Bromma

Kontakt

E-post:hogstadressyrryttare@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Dela gärna med er av era upplevelser, stora som små. HDR vill vara med i allt som händer inom hästvärlden. Har du varit på klinik, tävling eller kanske bara har ett fint inlägg, tagga oss på Instagram.

Hogsta Ridanläggning och Hogsta Ridsport ger båda HDR sitt stöd i vardag och vid tävlingarna som hålls på anläggningen. Som medlem i HDR har du 10% rabatt, på de flesta varor hos Hogsta Ridsport (gäller dock inte foder och vissa andra lågmarginalvaror).