Headerbild

Kategorier

Lag SM 2011

2011-07-28 i Allmänt

Den 23-25 September på Flyinge, avgörs 2011 års Lag SM. Är du intresserad av att vara med?

I stallarna på Hogsta finns det anslaget en förfrågan och vi har tidigare publicerat samma förfrågan här. Nu börjar det dra ihop sig...

Lussan är trevligt nog tävlingsledare i år igen och har i dag fått tillgång till de som har anmält sitt intresse, så här långt. Som det ser ut just nu är det med nöd och näppe vi får ihop två lag, med erfarenhet från tidigare år krävs det att det även finns reserver.

De som finns noterade på intresselistan är Emma Karlsson, Soffi Fleming-T, Katarina Gustafsson, Anna Hedbys, Stephanie Brodd och Clara Espinosa. Har jag missat ditt intresse? I så fall maila mig på perninge.eva@telia.com

Adress

Hogsta Dressyrryttare c/o Annika Ljungwald Stopvägen 57 168 35 Bromma

Kontakt

E-post:hogstadressyrryttare@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Dela gärna med er av era upplevelser, stora som små. HDR vill vara med i allt som händer inom hästvärlden. Har du varit på klinik, tävling eller kanske bara har ett fint inlägg, tagga oss på Instagram.

Hogsta Ridanläggning och Hogsta Ridsport ger båda HDR sitt stöd i vardag och vid tävlingarna som hålls på anläggningen. Som medlem i HDR har du 10% rabatt, på de flesta varor hos Hogsta Ridsport (gäller dock inte foder och vissa andra lågmarginalvaror).