Headerbild

Kategorier

Tävlingar på Hogsta

2011-07-28 i Allmänt

Helgen den 3-4 September anordnar HDR, 2011 års 2 dagars tävling. Vill du vara med?

Vi är en glad sammanslutning medlemmar som är med och arrangerar HDR´s dressyrtävlingar, men vi vill vara fler. Behovet av funktionärer är stort och som alla vet, har de flesta av oss svårt att få ihop det med tiderna. Så därför har vi försökt dela in dagarna i korta pass.

Det vore super om just du kunde ta en stund vid banan, insläpp, servering, hämta protokoll eller kanske skriva en klass, allt gör skillnad...

Är det svårt på helgen, är det möjligt att hjälpa till med iordningsställande på fredagen eller bottagandet på söndag kväll, bakning är också av stort värde.

Säg till någon i styrelsen eller maila till hogstadressyrryttare@gmail.com, du blir garanterad bemött med tacksamhet... 

Adress

Hogsta Dressyrryttare c/o Annika Ljungwald Stopvägen 57 168 35 Bromma

Kontakt

E-post:hogstadressyrryttare@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Dela gärna med er av era upplevelser, stora som små. HDR vill vara med i allt som händer inom hästvärlden. Har du varit på klinik, tävling eller kanske bara har ett fint inlägg, tagga oss på Instagram.

Hogsta Ridanläggning och Hogsta Ridsport ger båda HDR sitt stöd i vardag och vid tävlingarna som hålls på anläggningen. Som medlem i HDR har du 10% rabatt, på de flesta varor hos Hogsta Ridsport (gäller dock inte foder och vissa andra lågmarginalvaror).