Headerbild

Sommartävlingar 2020

2023-01-24 i Allmänt

Så äntligen är det dags för tävlingar igen! Den 25-26 juni så kommer vi har både reginala och nationella tävlingar på Hogsta Ridanläggning.

Det kommer att vara lite annorlunda i år p g a Covid-19 och t ex kommer tävlingarna inte vara öppna för publik, det kommer inte heller bli någon prisutdelning. Grillen är inte i gång, men en super kafeteria med fika som man kan ta med sig, det kommer Pia se till att det finns.

Snart är det dags och allt är nästan på plats, det saknas några funktionärer, så kan du vara behjälplig kontakta Clara Espinosa eller mejla till hogstadressyrryttare@gmail.com. Domare, veterinär och det mesta annat som krävs är under kontroll.

Ekipagen kommer att rida klasserna Msv C:2, Msv B:5, Msv A:1, Prix St George, Intemedier I och Intermedier II, så många olika typer av ekipage kommer vi se på Hogsta denna helg.

Adress

Hogsta Dressyrryttare c/o Annika Ljungwald Stopvägen 57 168 35 Bromma

Kontakt

E-post:hogstadressyrryttare@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Dela gärna med er av era upplevelser, stora som små. HDR vill vara med i allt som händer inom hästvärlden. Har du varit på klinik, tävling eller kanske bara har ett fint inlägg, tagga oss på Instagram.

Hogsta Ridanläggning och Hogsta Ridsport ger båda HDR sitt stöd i vardag och vid tävlingarna som hålls på anläggningen. Som medlem i HDR har du 10% rabatt, på de flesta varor hos Hogsta Ridsport (gäller dock inte foder och vissa andra lågmarginalvaror).